Wednesday, August 21, 2013

welcome back

Assalamualaikum.. ^^,
anneyonghaseyo.. I'm back..
Lama giler dah tak hupdate blog nie.. *tak giler lg okeh..
sebelum terlewat, wani nak ucapkan SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR DAN BATIN..
hari nie dah 12 syawal.. di kesempatan ini, wani nak minta ampun dan maaf jika ada terkasar bahasa, segala kata cacian yang telah aku berikann.. *eh, dah mcm lagu pulak.. haha
termarah, terbebel, terkutuk sape2 ke kann... wani minta maaf sangat2.. kite 0-0 yee.. hee ~

okeh, back to the main point *bapak skema ayatt.. haha
saje nak skema2 nie. bukan selalu ponggg.. kannn..  btw, wani skrg tgh cuti sem. Diri kuh telah selesai SEM 3. nak naik SEM 4 dahh.. cepat je masa berlalu kann.. cuti sem nie pun dah tinggal lg 3 HARI jee.. kebetulan cuti sem wani nie jatuh pada hari raya, so dapat la raya sakann dengan kawan2 wani.. pegi sana, pegi sini. meriah gitu uolls. tapi tak sempat nak beraya kat rumah ehem2 tu, sebabbb... wani segann.. haha

tadi baru je lepas pack2 barang yg wani nak bawak gy rumah sewa.. wani dah tak duduk hostel unisel lg dah. tak best.  haha.. *boleh pulak ckp tak best.. ape laaa ~ so, skrg tgh menghitung hari utk pulang kembali ke kampus tercinta nun jauhhhhh di sana. *jauh la sgttt.. haha
tak sabar nak belajar, tak sabar nak menyiapkan esaimen yg berlambak lambak lambakkkk.. tak sabar nak stress ngan perangai budak2 kelas wani yg ohsem ohsem tu.. tak sabar nak pegi kelas ngan sweetheart wani yg comel lotey tuuu.. *comel okeh..

Kepada sape2 yang berhajat nak masuk unisel tu, wani akan bgtau detail cane nak masuk situ yee..
Wani cume nak ingatkan pada korang2 yg nak sambung blaja tu, jgn memilih sangatt.. kat mana pun kite belajar, semua sama je.. yg tentukan seseorang tu berjaya atau tak, semua bergantung pada usaha dan kerajinan masing2.. MALAS tu ! buang jauh2 okeh.. hee ~

Much of LOVE..  tata




*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: