Tuesday, May 28, 2013

Berhabuk-habuk

Assalamualaikum.. ^_^

Hai uollss..
Ingat kt iolls lg tak? Amboii.. mentang2 iolls dah lame tak update status.. korang lupe dah ea..
huhu..takpelaa, iolls faham.. korang tu sume dah tua, takpun byk telan semut.. hikhik

Lame jugak iolls tak update PH nie..ade yg rindu iolls tak? hee..
Btw, bkn taknak update, biase la.. hari tu bizi dgn final..
this time, cuti sem..bizi menguruskan rumah tangga iolls..
cuti sem nie dah balik umah family, so banyak la keje yg iolls kene buat kan..
tu weekdays.. bile weekend, iolls ade projek lain nk buat.. projek ape? ehh, ade la.. sibuk je nak tau.. hikhik

So, skunk nie tengah menunggu result final hari tu.. nervous gler uolls.. mane taknye, 1st paper je dah byk buat salah.. acano la nk dpt deanlist neh kan...? pape pun, doa and tawakal je skunk nie.. bende dah lepas..
In shaa Allah dipermudahkan..

Time cuti2 mcm nie la ade mase nak sambung balik penulisan iolls tu.. dah lame gler tergendala..
iolls tulis ape? err... ade la.. masih dalam proses.. kng cter byk2 takut tak jadi pulak..kan?

banyak nk cter sbnrnye.. tapi, kene stop kt sini je dulu sbb dah kul 10..iolls nk masak utk lunch.. heee
dah boleh jdi isteri org dah nie..

P/s : nak bg cik abg iolls tu gemuk.. hee :D


*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: