Tuesday, April 2, 2013

Episod baru dalam hidup


hye hye hye,
Ya Allah.. berkulat dah blog aku nie haa.. lame gler tak update, al-maklum la org bizi kn..
esaimen kemain berlambak, kelas ganti pun berlambak, dgn rumah baru yg takde line tenet..
huh ! menyakitkan jiwa betul..
tapi nasib baik ade Mr.K yg sudi temankan aku bile tgh bosan..
always bawak jalan2 with my lovely kakak ! heee :D

Episod baru dalam hidup aku apabila kehadiran si dia yang telah mengubat luka di hati..
siapakah? haha.. itu rahsia.. limited edition je yg tahu pasal nie..
taknak la heboh2.. dan aku selalu berdoa agar dia menjadi cinta terakhir aku..
InsyaaAllah.. cuba memahami dirinya yg sgt lain dari lelaki yg aku pernah kenal..

sedar tak sedar dah masuk bulan 4.. 29/4 nie dah nak final..
aku dgn ape pun tak study lg, byk sgt hiburan nyee semenjak ade kereta nie..
terserlah la penyalahgunaan kemudahan yg telah diberi sekarang nie kann...
but, no matter happen, i will try hard to get the deanlist for this sem..
InsyaaAllah..

Sama2 doakan sy ye..

To both of my kakak, Kak Iera and Kak Chu are,
thanx sbb buat diri sy nie sentiasa disayangi,
walaupun sy takde kakak, tapi korang dah buat life sy complete..

To my baby boy,
thanx for everything syg.. thanx for accept me by the way i am..
and I hope u will be my other half for entire life..
Love u so much..

*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

2 comment:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cayok...cayokkk!!!!

Wani Amyra said...

hahaha.. thanx kak As.. tgh duk chayokk la nie.. :)