Sunday, December 9, 2012

Shopping makan shopping !


Hye uolls..
sihat kah? kalau tak sihat, better mkn ubat..jangan jdi mcm aku.. gastrik dah teruk baru terhegeh-hegeh nak mkn ubat. mmg tak la nak cepat baik nye tu kan.. haha

okey uolls, aku nak cter la pasal shopping nie kennn.. haa, khamis hari tu.. mmg niat tu nak duduk umah je la.. layan housemates kesayangan.. tetibe kakak2 kesayangan ajak kuar.. wah ! tanpa berfikir pnjg, ONN aje.. pegi tu biase lah kenn, kete sewa la.. mampoo pulak bapak aku nak suh helikopter dye dtg amek.. haha
( ade kerrr? ) gy mane je? confirm2 la AEON RAWANG.. port mane lg nak pegi.. mampoo pulak kau nak drive sampai KL.. alamatnye mmg overnight kt lua kampus la jwbnye kenn...

then, sampai2 je terus cari mknn dulu.. pastu, jalan2 merayap dlm tu.. mmg heaven gler la.. masuk kedai tu, masuk kedai nie, usha barang tu, usha barang nie.. haha takpe.. usha2 dulu.. nnt dtg lg baru boleh beli..
baju2 kt jusco tu siyes cantik2.. kau tggu la next sem.. mmg kt situ je la aku tuju kalau nak shopping baju kenn... 

lepas tu, akak2 aku tu ajak gy F.O.S.. masuk dlm kedai nie, lg aku jdi gler.. haaaa... hamekaw ! 
beli kasut, baju smpai 3 helai.. ( 3 helai jerrr ) tak byk pun.. melayang jugak la dlm rm 40.. haha
oke la tu kenn.. beli pun sbb terpakse, sbb t-shirt aku byk adik2 aku rembat.. kesian aku kannn?

Dalam masa 4 jam je duit aku melayang rm 80.. hah? sikit? kate ko.. bg aku, byk.. haha ( byk kerr? )
bia lah.. duit aku.. kesah plak? kuikuikui
tapi, pape pun, berbaloi la..( berbaloi la sgt.. ) craving gler nak mkn cheese kek.. last2 pegi secret recipe,
beli 2 slice yogurt cheese kek.. perghh ! mmg terbaekk bro.. sedap !
makan pulak sorg2 kenn.. budak2 rumah aku nie tak mkn cheese.. haha mmg superb ! puas mkn !


 mcm nie F.O.S yg aku pegi tu.. brg2 yg aku beli tu, ade je snap pic, tpi mls nak upload kt sini.. haha pemalas sungguh kn? biase bro..


 haaa... nie la kek nye.. aku mmg akan jadi kurang siuman kalau nampak kek nie.. so, klau nak bwk aku kuar and nak save duit tu, jgn lalu kt depan secret recipe okey? haha ( jahat sungguh )

okey la uolls, takde mase nak update bagai2.. study weh study ! esok 3rd paper aku..
doakan aku ye.. :) thanx a lot..

~ lalola froggy ~ hikhikhik ( ^_^ )

*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

3 comment:

✿‿✿Princess Fyda ✿‿✿ said...

Jom join Ga http://sayabudakgedixz.blogspot.com/2012/12/jom-join-1st-giveaway-fyda.html

ejulz said...

shopping aje.. hehe

jemput join k.. :)

http://kampung-kameq.blogspot.com/2012/12/kamu-sahabatku-giveaway-by-ejulz.html

Wani Amyra said...

fyda : oke syg, thanx...

ejulz : haruslah bershopping.. tgh sale kn sekarang.. huhu