Monday, November 5, 2012

Zaman kecilku



Hye korang,
tengah buat apa tu? sejukkk !! skunk nie musim hujan. aku kt hostel nie, 24 jam pkai sweater..
sejukk wehh.. tak tahan.. huhu

masa cuti raya haji hari tu, aku balik rumah. enjoy my holiday. masa tengah kemas2 bilik tu,
aku jumpe satu album nie. semua gambar2 aku time kecik ade. haha..
kelakar kowt. gambar dgn arwah nenek aku pun ade jugak. tapi dah tak cantik. yelah, gambar lama kan. gambar tu dalam 18 tahun dulu.. masa tu aku umur 2 tahun. and, baru aku tau yg aku suke muncungkan mulut. suke senyum nampak gigi. tergelak aku tgk gambar aku.
ibu cakap, masa aku baby. aku tak suke pakai stokin. sebab tu kaki aku besar. saiz 8 kau..
mampooo? haha
so, takde la wedges ke, heels ke, french fries ke. sume tak de. sume tak boleh nak pakai.
penah try utk pakai. last2 terkehel. seminggu jugak aku jalan mcm orang cacat. tu sume kawan2 aku punye pasal. nak catwalk2 bagai kan.

oke oke, back to the main topic.
errr... nak taip ape lg eak? korang layan je la pic kt bawah nie k.
and.... jangan gelak.. kalau puji takpe. hahaha

let's go !

Kenangan bersama arwah nenek (melaka)


Yay ! with my basikal. 
opps ! agak seksi di situ. 
masa nie kat rumah arwah nenek.
* malu --> tutup muka dgn bantal
lari lari, last2 langgar pintu..
haha..

baru lepas nanges.
dah nanges baru dapat naik basikal kan?
mengade sungguh..
sampai la ke besar, sifat mengade tu still ada.
heee...

time nie, kat umah arwah pakngah (ampang)
nampak tak gigi sy tu.. heee :D

with kak ain.
umur tua setahun dari aku.
tapi, kau nampak tak yang aku lagi besar dari dye?
hahaha.. 
oke stop ! jgn gelak !

tak comel pun.. tapi cute kn? 
so, ape beza comel ngn cute?
kau fikir la sendiri. hihihi..


*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

3 comment:

..:: k i n a k O y u @ m a m a ' a D a m ' ::.. said...

cOmel sgt²!!!

Emas Putih said...

sy pun x taw ape beza comel n cute. hehehe
btw sy follow sini :)
http://www.kisahemasputih.com/

Wani Amyra said...

# kak as, thanx.. tapi time kecik je comel.. time dah besar nie comel lg tak? haha

# emas putih :
huhu.. sy pun tak tau jugak.. heee :D