Tuesday, November 20, 2012

keseorangan

Hye korang..
watpe tu? duduk merenung bulan ke?
eh, jap.. ade bulan ke mlm nie?
mane ade weh.. mlm nie nak hujan..
so, bulan tak keluar.. haha

Dah 2 hari period pain.. tapi malam nie sakit sangat..
tak tahan..
so, decide utk pergi klinik kampus kt Unisel nie..
gy ngn sape? haha
of coz la sorang2..
mane la ade org nk teman aku nie..
sakit sendiri, pergi klinik sendiri..
sungguh berdikarinye aku.. haha

and bile sampai klinik,
mule lah teringat dye lg..
aku teringat masa dye demam ari tu..
susah hati aku tgk dye..
bawak gy klinik.. comel je muke dye demam.. :)
then dye kene inject..kesian sgt..
belikan dye air 100 plus.. huhu
yup, mmg dye bukan suami aku..
but, rasa tanggungjawab utk jaga dye tu ade..
seriously rindu dye..rindu sgt weh..
hanya Allah je yg tau..
bile rindu dye, aku akan doakan semoga hidup dye happy..
walaupun bukan dgn aku..
mmg hati terluka..
tapi bila org yg kita syg tu happy,
kita pun akan happy jugak..kan? :)

ramai kwn aku ckp, jgn fikir dye lg..
weh, rasa cinta tu ada.. cinta tu takkan terpadam..
kalau syg, syg tu boleh pudar kn?
haaa.. tau takpe..
( ape aku merepek nie? ) haha

mmg dye tak bace dah blog nie.. aku tau..
tapi, biarlah.. blog nie kn tmpt aku luahkan isi hati aku..
kalau blog nie annoying, better jgn bace..
sbb tak best pun.. haha
aku rasa, kalau ade contest utk cter paling sedih.. ofsocoz blog aku menang..
sebab byk cter sedih dlm nie.. haha

hurm.. oke lah.. nak rest..
sakit nie biarlah reda sndiri..
I'm oke.. I'm oke.. :)

**P/S :
aku rindu kau Farihin..
aku tahu kau takde rasa tu lg dah utk aku..
hmm.. takpe lah.. aku redha dgn takdir Allah..
aku akan happy bile kau happy..
walaupun hati aku nie, Allah je yg tahu..
aku akan sentiasa tersenyum utk kau sayang.. :)
aku takkan pernah berhenti utk syg and cintakan kau..



*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: