Wednesday, October 31, 2012

Thanx a lot sayang

2.22 am.
morning syg..
mesti sweetheart sy nie dah dibuai mimpi..
sebelum tidur tu, sempat lg text sy kan ? 
sy ingtkan awk dah tido..
how sweet u syg.. : )


sayang, 
Thanx for everything.
Thanx for loving me.
walaupun sy nie kuat merepek, tapi awak layan je kn?
dari sy kecik sy mmg kuat merepek. haha
sy suka dgr awak gelak.
setiap kali awak gelak, hati sy tenang.
sebab org yg sy syg, happy.. 


tapi sy lapar.. 
nak makan burger kawan awak tu. sedap sangat. 
awak la tu, 
1st date kita awk bg sy mkn burger tu.. kan sy dah addict mcm nie..
kadang2 rasa kelakar pun ada bila teringat pasal tu..


thanx sebab nyanyi lagu circus afro awak tu utk sy tdi.
comel sangat.. hihihi :D
and benda yang paling sy tak expect is awk lyn cter winter of the wings tu..
sangat tak percaya. sebab lelaki yg sy penah kenal, sumenye suke cter action je.
tapi awk lain, awk lyn kartun..sampai sy pun terikut-ikut..

sebenarnya, sy kecik hati bila awk ckp yg awk still ingatkan ex awak.
ya, i know.. memang susah nak lupekan org yg kita penah syg..
9 month.. bg sy tu agak lama..
tapi takpe la, sy boleh terima. hati sy luka sikit je. tapi hati awk luka byk.
sy tahu tu. so, apalah sgt kalau nak dibandingkan luka hati sy nie dgn luka kat hati awk tu.
sy lebih memikirkan luka kat hati awk tu syg. take time utk sembuh kn?
tapi sy janji sy akan cuba utk buat awk happy bila dgn sy.
okey syg? 
tak pun, nanti sy rendam je la otak awk tu ngn clorox..
confirm bersih. then takkan ingat pape.. nak? :D
oppss ! ter merepek.. hihihi..

by the way,
I'm so sory for what i've done syg.
I didn't mean to make u're hurt.
I'm so sory.. 
I know u wanna be the best for me,
me too dear.
i just wanna be the best for u and our relation.
sori kalau BI sy berterabur, sbb sy budak library science. not TESL.. haha


I love you so much dear. 
I love you with whole my heart.
I'm promise that i will take care of you.
and i won't leave you alone whether you're in sad or happy.
please keep this promise. hold it tightly in your mind.



and the last word from me,
I love you till Jannah sayang..



*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: