Wednesday, October 31, 2012

Nak yang nie !

 

Agak2 kau terliur tak tgk bnde alah nie?
sumpah aku terliur.. dah lama tak makan bnde nie..
dulu time keje ofis, tiap2 hari jumaat je mesti aku gy beli bende alah nie.
haih.. time demam2 nie la rasa nak makan macam2..
tapi kat Unisel nie tak tahu bnde nie ade jual kt mana..
aku carik jugak..
ade sape2 yg boleh bawak aku gy mkn bnde nie tak? haha..

aku memang susah nak mkn.. aku cuma mkn bila aku betul2 lapar je.
kalau tak lapar, mmg tak la aku nak mkn.
satu hari sekali je makan.. haha
tapi kalau aku nak sgt makan bnde tu,
aku akan cuba cari sampai aku dpt mkn.. huhu
kalau dah janji ngn someone tu, kene la mkn.
tak nak la mungkir janji kn..
kalau dipaksa, semua isi perut aku akan terkeluar. (muntah)
minggu nie, aku rasa nak pegi satu tempat yg takde org dpt jumpe aku.
and ade satu tempat nie. rahsia oke.
nak duduk sorang2 kat tepi bukit. tgk permandangan.
kan best kalau dia temankan aku.. huhu..
* dah ! jgn nak menggatal.
sejak masuk sini, otak aku berserabut giler. 
yela. duduk bilik je. ajak berkayak, budak2 rumah aku taknak..
ajak main badminton, taknak. ajak jalan2 tepi tasik petang2, taknak jugak..
ajak joging pagi2, mmg lg la dorang taknak.
aku rindu nak wall climbing.. mountain bike..
haih.. takde sorang pun yg sama hobi ngn aku.
bosan gler nak mati kat sini.
keje aku ---> makan, tido, kelas, assignment.. tu je
dah tak tau nak buat ape.
kalau lah aku boleh mati cepat.. huhu

okey stop, aku dah start merepek..
k lah, aku nak pergi men tingtong kan diri dulu.
kepala berserabut. 

Nyte all..
Assalamualaikum..


*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: