Saturday, October 20, 2012

Get well soon syg


Morning korang,
buat ape tuh? confirm tak bangun lagi kan?
yela.. pagipagi sabtu nie jarang aku tgk budak2 muda mcm kita nie bangun cepat.
lagilagi budak IPT.. dah tau sgt dah..
* ape aku membebel nie? haish.. lari tajuk betul !

Cer tengok entry atas tu..
Entry nie untuk bibi aku yang tersayang tu la..
takkan untuk laki kau pulak kn? haha..
minggu lepas ade konvokesyen kt Unisel nie.
so, dye terlibat dgn program tu.
sekretariat katenye.. idok ler teman tahu kn. haha

dah nak hujung tahun nie biasa lah,
hujan tak menentu.
kalau kat pantai timur, dah nak musim tengkujuh.
musim duduk rumah. yeke? ehh? 

at the same time, aku pun terlibat sekali kt program tu.
tapi jadi penonton je la. tu pun sebab tgk bibi aku tu perform kt stage.
comel je. dlm 4 org yg naik tu, dye la yg paling tembam.
*jujur dari hati. heee :D (tapi sy tetap syg awk)


Time dtg nk tgk dye tu, hujan kemain la lebat.
tambah pulak ade sorg budak nie nyanyi, bertambah2 la lebatnye.
pecah speaker tu aku dgr.. anti ngn budak tu sbnrnye. bajet ! hakhak
oke stop ! lari tajuk lagi !

dah kene hujan pe sume, mmg confirm la demam.
bile dah demam, sumenye sakit.
kepala sakit, hidung sakit, tekak sakit..sume lah..

bila dye demam,
aku la orang yang paling risau pasal dye.
tak sanggup nak dgr suare dye. sedih sgt. dgn batuk lagi.
aku decide bawak dye gi klinik guna kete BFF aku.
tu je yg aku mampu buat untuk tgk dye sihat.
rindu nak dgr dye membebel, marah2, melawak mcm biase.
*yg nie pun jujur dari hati jugak.. :D

P/S : 
Sayang,
tu je yang sy mampu buat untuk awak.
sy nak awk sihat mcm biasa,
mkn byk mcm biasa.
Kalau ada yang terkurang, sy minta maaf.
Kasar tu cume dari tingkah laku sy je,
tapi hati sy, orang tertentu je yg boleh nilai..
mcm ape yg awk ckp tu.
itu lah diri sy yg sbnrnye..



Cepat sembuh ye syg,
Jangan lupa makan ubat,
saya sayang awak
farihin..



*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: