Friday, July 13, 2012

WELCOME TO UNISEL

                                                            
Assalamualaikum...

Hye korang.. sihat ker? lame dah aku tak update blog nie kn... dah bersawang dah aku tgk, baru je lepas bersihkan blog nie..bersin2 aku dibuatnye. Al-maklum la dah lame tak bukak kn..

haih... sekejap je dah bulan 7..rse mcm baru masuk keje bulan lepas, dah nak quit dah. Tu lah adat kehidupan, setiap pertemuan mesti ada perpisahan. Setiap ada awal, mesti ada Scha.. eh2, bukan2..silap pulak..Setiap ada Awal, mesti ada Akhirnya kn..

Tak lama lagi aku bakal bergelar mahasiswi UNISEL.. Alhamdulillah, dapat jugak sambung study walaupun tak dapat sambung ke peringkat Degree..takde rezeki, nk buat mcm mana. Redha je la..

Hah !! Settle dah deposit duit.. penat  den, pi kat mesin deposit asyik kena reject je..geram pulak di buatnya. Kalau la mesin tu orang, dah lama aku cekik2 leher dia.. haha.. ganas tak aku.. ^_^
but at last, settle jgk fasa pertama utk make confirmation.. fasa kedua 28/7 nanti.
borang2 semua pun dah siap isi... *wahh !! ke-excited-tan terserlah gitu...haha eh, ade ke word mcm tu? tibai je la..
sekarang nie sedang menghitung hari... *sambil nyanyi lagu Kris Dayanti...

See... dah lama sgt tak update blog nie, update kt ofis pun jadi... * kantoi ngn boss, mampus aku.. haha
Aku dapat masuk kampus Bestari Jaya.. * haa.. sila tunggu kedatangan junior nie ye..buli lah saya sampai lebam..heee :D
kos sains perpustakaan... Yay ! bakal menjadi ULAT BUKU yang berjaya. Happy kn aku?
Masuk sana dengan azam yg tinggi, tak nak main2 lagi..
Bak kata Dato' Fadzilah Kamsah >>
>> Insan yang cemerlang, datang daripada akal, hati yang tenang dan jiwa yang mantap..yep yep...
haha.. * sambil buat gaya beliau... hee :D

Oke.. sampai sini saja warkah berlagu pilu sy untuk anda.. haha
nanti dah masuk sana, aku akan update lg... : )

and once again,
WELCOME TO UNISEL !!  weeee... :D


*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: