Sunday, December 25, 2011

Yeah ! I'm the winner !!

As Salam..
hye guys, wat ape tu?
da bangun belum?
eeeeuuwww... tgk org tu, air liur basi dye meleleh..
haha.. acah jee.

Yeah ! I'm the winner !
winner for what?
game bowling la.. ape lagi..
da lame tak asah bakat.. haha

oke la..cter dye mcm nie..
bestfren aku ajak aku hangout..
kt The Mines je.. tak jauh pun..
excited bile kua dgn dye..
iye la.. smnjak abeh skola form5 dulu,
tak jumpe dye lgsg..
ade la dlm 3 tahun...
walaupun rumah dekat, tpi masing2 ade life masing2 kn..
kteorg jalanjalan, makanmakan,
and bowling time..
aku yg excited ajk dorg men bowling tu sbnrnye..
da lame sgt tak maen bowling..
gian la jgk..
sbb aku nie dulu sgt addict ngn bowling..
sume org tak tau even bf aku p0wn..
dan aku la sang juara utk 2 game berturut turut..
tak caye?
nie buktinye,
tgk la score aku..
*yg da dibulatkan itu ye.. hee :D
terer tak terer tak?
oke2.. dah2 tak yah ckp..
aku tau aku terer.. bluerrkk ! :P
mmg la tak terer sgt, tpi terer la dlm golongan org yg lemah.. kn? :D
dan ini muke2 mereka yg telah kalah semalam..
( nana, dayah. arep )
inilah mereka2 yg kecewa dgn score masing2..
especially syg aku yg bertudung pink tu  hee :D
dah2.. tak yah nk tgk sgt la papan score tu kn..
bnde tu takkan ubah score korg la..
haha..


dri pukul 11 pg kteorg kua,
da nk mgrib baru balek..
sempat la naek kt level 4,
mengusha usha gadget..
aku da lame idamkan bnde nie..

***
**
*
( iphone 4S terbaru )
cantik kn? ha'ah.. mmg cantik..
kau tgk la harge dye, pun cantik jgk mcm gadgetnye..
nk tau bpe? 
RM2390
mampu kau? haha
lps da usha atas nie, aku gy usha bnde nie pulak..
***
**
*
haha.. byk nye gadget yg aku usha.. mcm ade duet je kn..?
heh, ske hati haku la.. hade aku kacau mak kau kentut ke?
takde kn... :P
smlm mmg aku jelajah satu kedai Apple tu..
sane aku tekan, sini aku tekan..
da macam orang jakun da aku rse..
tpi pedulik la org nk ckp ape..
janji aku dpt usha bnde alah nie..  kn? :D

sebelum balek, berlaku la kejadian sesat menyesat nie..
time nk gy kt entrance tmpt kteorg msuk The Mines mule2 tu,
bole pulak la sesatsesat sgale bagai..
time tu aku da nk nanges da..
cengeng nye wani amyra nie kn..?
aip ! jgn gelak..
korg ingt aku tak de perasaan ke?
walaupun aku nmpk brutal, tpi dlm hati ade taman woo..
haha

P/S : len kali kte hangout lg oke.. syg korang lebih.. hee :D
        lepas nie nk fight ngn budak tembam kesayangan aku pulak..
        nnt kte deal ea syg.. :)

*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: