Wednesday, December 7, 2011

# mereka yg TOP 4 di hati aku #

Salam..
Hye korang.. Sehat?
lame da aku tak update blog nie..
haha.. dah2, jgn pandang entri atas tu k..
watlek watpeace je.. haha..
oke la..
it's time to say goodbye to all my frenzz and my school also.
SMK CYBERJAYA..
i'll be missing all of u..
perghh ! sedih k0wt..
nanti pagi2, da tak perlu nk iron baju uniform skola,
da tak de la nek moto sambil menghirup udara pagi,
da tak dpt jumpe kawan2,
and...
aku akan rindukan saat perhimpunan pagi,
belajar dalam kelas ngn kawan2,
gurau2 ngan dorg yg giler2 tu..
mmg tak kan rse lg da sume tu..
and now, it's time to say HI to my new life..
dunie yg penuh dgn cabaran and dugaan hidup..
dlm dunia nie nanti la, aku akan tahu sama ada aku berjaya or gagal dalam hidup..

hurm.. oke la.. tak nak sedih2 lg..
aku nk kenal kan korg ngn 4 orang membe rapat aku..
kejap ea..
*
*
*
*
*
*
*
*
>>1st of all, nie la kawan aku yg paaaaaling rapat dlm kelas and kt lua jgk..
name dye Muhammad Hanafie B. Hamdan..
org pggl dye Nafiey or Epitz..
tgk je la nme dye kt pic tu.. haha
aku kenal dye dri skola rendah lg..
> budak yg paling smart and bergaya antare kwn2 lelaki kelas aku..
dye nie tersangat la baek..
sllu tlg aku time aku susah..
aku sllu lepak ngn dye, berjalan berdue..
klau kt skola tu, mne ade dye, msti ade aku jgk..
smpai budak2 lower form tnye aku..
" akak, nk tnye.. akak kapel ngn abg nafiey ke?"
haha.. time tu, rse nk tergelak p0wn ade..
smpai mcm tu budak2 nie tgk kteorg..
adehh.. 
tapi pape p0wn, thanx sgt kt Allah sbb anugerahkan kwn yg mcm nie..
and thanx kt dye jgk sbb baek hati tlg aku..
aku takkan lupe jase kau beb..
insyaallah, aku akn balas kebaikan kau tu..
*
*
*
*

oke..yg nie pulak..
nme dye nie Siti Nadzirah bt Mohd Fauzi..
nme mnje, Shah/naz/siti/and boolatt.. haha
korg msti knl dye kn?
lg2 budak yg skola kt cyber..
tipu la klau tak kenal..
pokk dahi kang.. haa, tu mkn dye.. haha
dye nie, sumber inspirasi aku sbnrnye..
walaupun dye mcm nie, tapi dye sllu nasihatkn aku..
aku dapat bertahan kt form 6 nie p0wn sbb dye taw..
dye byk bg aku semangat.. ajar aku mne2 subjek yg aku tak faham..
fyi, dye nie antare top student form 6..
jgn memaen kau..haa.. skali dye sergah kau, pengsan terkujat kau kt situ..
haha.. tade la just joking..
best la jgk klau lepak ngn dye skali skale..
aku bkn reti sgt nk melepak2 nie..
sllu dok umah je.. 
baekkn aku? haha
>> baek kerr?? << ayt dye..
*
*
*
*
budak nie pulak, 
namenye 'Ili Athirah bt Baharuddin..
org pggl ili je..
1st time jmpe dye, muke kerek k0wt..
smpai aku yg peramah nie p0wn tak0t nk tego dye..
haha..
tpi bile da knl dye, rupe2nye dye nie p0wn otak gler2 jgk mcm aku..
mmg best klau lepak ngn dye.. 
walaupun kdg2 dye kasar, tapi nmpk comel je.. kn ili kn? :D
dye nie la tmpat aku cter sume prob aku..
dye nie antare kwn yg faham aku la..
sush nk dpt.. kn ili kn? :D
mlm2 sllu skype ngn dye..
sbb da tak de kje..
skyping2 je la..
hope sgt dpt keep in touch ngn dye smpai bile2..
*
*
*
*
*
haa.. yg nie last person..
nme dye Nur Hasanah bt Alias..
budak2 klas pggl, sanah je..
opps ! lupe.. nenek senah jgk..
haha.. act, tu nme nenek aku sbnrnye..
bru nk bgtau nie haa.. kn nenek? hee.. :D
dye nie pengawas paling top kt skola..
and... best student jgk.. dye bole geng ngn Siti Nadzirah kt atas sne tu.. haha
sllu jgk la tlg aku klau aku tak faham..
especially time MUET..
mmg *loading  la jwb nye klau dgr tcer ckp..
tak paham ape la..
dye nie kdg2 bole jdi nenek sbb dye ske membebel..
haa.. kali nie, bole jdi geng aku.. kn sanah kn? hee :D
weekk !! :P


P/S : dorg nie top 4 dlm hati aku.. kdg2 ade jgk tersinggung prasaan ngn kate2 dorg..
        tapi tape la.. aku tak nak amek hati la.. adat la tu kn..
        kdg2 aku p0wn mcm tu jgk kt org laen.. so, tu sume lumrah,..
        klau skali skale kne, tak kesah p0wn.. tpi klau sllu, lemak la tu..
        kng nie mkn dye.. haha
        hope kte keep in touch each other smpai bile2 k.. rumah korg aku tau..
        free2 nnt, aku dtg serbu.. haha
        thanx atas tunjuk ajar, nasihat, pe sume la yg korg bg kt aku.. thanx sgt..
        klau pnjg umo, kte jmpe lg bln 2/2012 nnt k..
        klau tak, sedekah al-fatihah je la.. :D
>> aku sayang korang  << hee :D

*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: