Thursday, November 3, 2011

# pejam celik pejam celik #

As Salam..
hye guys.. sehat ke? iyela.. kn skunk nie musim hujan..
lagi2 utk penunggang motor mcm aku nie..
hari2 balek skola redah hujan..
ape lg, abes basah kuyup..
haha.. lencun nye , jgn ckp la kan..
klau tak de sweater tu, nmpk la sumenye..

cer tgk entry aku kt atas tu..
msti sume tertnye2 kn?
knape entry aku mcm nie..
haha..
oke la..
sbnrnye, exam dah nak menjelma..
aku kn SPM STPM candidate..
so, prasaan aku kali nie, sgt laen berbanding mase aku SPM dulu..
mne tidak nye, 
org ckp STPM nie exam ke-2 tersusah di Malaysia..
ulang taip , ke-2 TERsusah oke..
haaa.. kau jangan maen2..
tak sume b0le bwk subjek f0rm 6 nie..

Tempoh exam : 2 mggu lg..
start exam : 21/11/2011
last paper : 14/12/2011

fuuhh !! mak datuk bapak nenek...
gler cuak ouh..
tgk muke mmg la cool je, mcm tak de pape..
tapi dlm hati, ALLAH je yg tau betape tak0tnye aku nk hadapi exam kali nie..
k0rg doakan aku ea..
siyes cuak.. aku tak tau nk ckp mcm mne lg..
bile tgk pointer trial, mcm tak de harapan je nk masuk U..
tapi tak pe..
aku takkan patah semangat..
selagi belum masuk dewan peperiksaan,
selagi tu aku bole ubah result aku jdi lebih baek drpd yg sebelum nie..
dengan adenye kawan2 yg sllu membantu aku walaupun tak byk,
aku sgt2 hargainye..
kredit to Nur Hasanah , Siti Nadzirah dan 'Ili Athirah
tak lupe jgk sokongan drpd My Muncett Sayang yg tak jemu2 bg aku semangat 
supaya jangan cepat putus asa ,
iaitu Mohd Safuwan bin Izhar..
Thanx sangat2 syg.. 

P/S : Pejam celik pejam celik.
         Dah nak exam dah,
         biar pejam celik pejam celik,
         jangan pejam tak celik-celik..
( haha.. ape pnye pantun daaa )

Doakan kejayaan aku ea..
aku akan doakan kejayaan korg jgk..
aminnn..

bye korang, 
As Salam..








*bila HATI berkata-kata, JARI akan mula MENAIP*

0 comment: